728x90
Aynur Aydın'dan Sezen Aksu'ya Destek!

Aynur Aydın Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sezen Aksu için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Aynur Aydın Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Aynur Aydın Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sezen Aksu için dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sezen Aksu için dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Aynur Aydın Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Aynur Aydın Sezen Aksu'ya gösterilen tepkiler için neler söyledi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aynur Aydın, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sezen Aksu için dikkat çeken ifadeler kullandı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Sezen Aksu için "Sezen Aksu bu ülkenin yetiştirdiği en büyük müzisyendir! İnsana, hayvana, doğaya karşı son derece hassastır" ifadelerini kullanan Aydın sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

aynur aydin dan sezen aksu ya destek