728x90
Berna Laçin'den Aşısız Vatandaşlar Ek Vergi Ödesin Önerisi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hükümete aşısız vatandaşlar ek vergi ödesin önerisinde bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hükümete aşısız vatandaşlar ek vergi ödesin önerisinde bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Berna Laçin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda hükümete aşısız vatandaşlar ek vergi ödesin önerisinde bulundu.

 

Ek vergi ödesinler! 

 

Laçin Kanada'da uygulanan bir uygulamadan örnekle aşısız vatandaşlar için devlete uygulamaya sokabileceği bir öneri sundu. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Kanada Quebec,bir uygulamaya başlıyor. Aşısız vatandaşlar daha çok vergi ödeyecek. Aşısız sadece yüzde 15 miş ama hastanelerin yarısını dolduruyormuş. Aşılılar niye aşısızların masrafını çekiyor, aşısızlar kendi istekleri ile hastane yükü oluşturuyor diye adil bulmamışlar. Sizce!" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada gündem oldu.

 

İşte o açıklama;

 

berna lacin den asisiz vatandaslar ek vergi odesin onerisi