728x90
Bodrum'da Gidilebilecek en iyi Meyhane! Dürdane 1901

Bodrum'da tatilcilerin korkulu rüyası olan mekanlardaki fiyatlar magazin gündeminde ünlülerden de tepki almaya devam ederken, Bodrum Gölköy'de yer alan Dürdane Meyhane 1901 bütün tepki çeken fiyat politikalarına kafa tutararak, müşterine sunduğu kaliteli hizmetten tam not almaya devam ediyor!


Hizmetiyle müşterilerden tam not alıyor!

Bodrum'da yer alan mekanların yüksek fiyat politikasına kafa tutan ve fiyatlarını normal seviyelerde tutmaya devam eden Bodrum Gölköy'de bulunan Dürdane Meyhane 1901 sunduğu keyifli ortamla misafirlerine kusursuz bir müşteri deneyimi yaşatıyor.

Ege ve Akdeniz'de ki tatil beldelerinde işletmeler aşırı yüksek ve düzensiz fiyat tarifeleri sunmakta, buna rağmen hizmet ve ürünlerin de kalite düşüklüğü mekan ziyaretçilerini çileden çıkarmakta!

Bazılarınız, bu yazıyı okurken belki şöyle diyeceksiniz; bu fiyatlara rağmen neden her yer tıklım tıklım! Çünkü insanlar, kredi karıtna güvenerek hatta Kredi çekerek bütün kışın stersini bir şekilde atmak istiyor, kimisi çoçuğu kimisi kendisi için bir tatile ihtiyaç duymakta bu da bu zamanda aşırı lüks bir istek olmasa gerek!

Fakat bu sezon için gözlemlerimiz şu şekildeki Bodrum yeterli dolulukda değildi, hatta boştu. Çalışmak için Bodruma giden bir çok sezonluk işçi geri dönmek durumunda kaldı.

Tabi bu durum sadece Bodrum için değil Çeşme Fetiye ve diğer bir çok türistik yerin durumu da çok farklı değildi!

 Önceki sezonlarda ki aşırı doluluklarda ve buna bağlı olarak Restoran, Özel Plaj gibi yerlere olan taleplerde ki artıştan dolayı bu mekanların ve personellerinin şımarıklıklarına maruz kalan (bazıları buna çok kızacak ama şikayetvar.com ad bile bununla iligili çok kızgın vatandaşımızın yazılarını okuyabilirsiniz) tatilciler bu sezon bu işletmeciler tarafından çok daha hasret ve özenle karşılandılar diyebiliriz.

Bu Durum, Fiyatlara etki ettimi? Hayır etmedi. Çok gezenler iyi bilir! Dünyanın her yerinde sezonluk yerlerde %10 ile %25 fiyat farkı vardır. Fakat Türkiye'de bu oran %2000 lere kadar çıkabiliyor. 20 TL lik bir lahmacuna 350 TL fiyat yazabiliyorlar. Bu nedenle maalesef yatı olan arkadaşlar şöyle bir Yunan adalarına doğru uzanalım diyorlar!. inanmıyorsanız Yatı olan arkadaşınız varsa sorabilirsiniz!

Hal böyle olunca bizde fiyat araştırmalarına giriştik instagramda ki çok faydalı hesaplardan biri olduğunu düşündüğümüz Mekan hesaplarını paylaşan bir profilden ulaştığımız yerleri deneme kararı aldık @Bodrum_hesap_lutfen önersi ile  Bodrum Gölköy'de yer alan Dürdane Meyhane 1901 'i ziyaret ettik Bodrum 'da ki bütün tepki çeken fiyat politikalarına kafa tutarken, müşterine sunduğu kaliteli hizmetten tam not almaya başarıd..  Başarılı işletmecisi Ulaş Efe Ceyhan ve Güleryüzlü personeli ile tatiliniz boyunca birkaç kez gitmek isteyeceğiniz narenciye ağaçları içinde canlı müziği ile güzel bir mekan.

iyi tatiller