728x90
Galatasaray'da Yıldız İsim Yeniden İlk 11!

Süper Lig'de sezonun son düzlüğüne girilirken iki ezeli rakip arasında rekabet son gaz devam ediyor. Şampiyonun belirleneceği haftalarda Fenerbahçe ve Galatasaray için tam kadro olmanın önemi her geçen gün artarken sarı kırmızılı ekip adına sevindirecek bir gelişme yaşandı.

Sezon başında büyük umutlarla sarı kırmızılı ekibe dahil olan Hakim Ziyech beklentileri bir türlü karşılayamamıştı. Milli arada ülkesinde forma şansı bulan Ziyech, Fas Milli Takımı’nda da Angola ve Moritanya karşısında 75’er dakika süre alan tecrübeli yıldız kendine geldi.

Yeni Rotasyon

Teknik direktör Okan Buruk ve ekibi, Hakim Ziyech’e ‘yeni transfer’ gözüyle bakıyor. Buruk, Ziyech’e milli  takım dönüşünde Hatayspor maçıyla birlikte daha fazla forma şansı verecek. Sarı kırmızılıların hücum hattı bundan sonraki zamanlarda Kerem Aktürkoğlu-Mertens-Ziyech-Icardi şeklinde oluşacak.

Barış Alper, Aurier 90 dakikayı çıkaracak seviyeye gelene kadar sağ bekte şans bulacak. Zaha’nın ise sakatlık ya da cezalar olmazsa hamle oyuncusu olarak değerlendirilmesi bekleniyor.