728x90
Hazine Filmi 4 Kasım'da Vizyonda!

Komedi türünden olan Hazine filmi 4 Kasım'da vizyonda.. Filmin başrollerinde Boran Kuzum, Çağlar Çorumlu gibi birçok oyuncu bulunuyor. Filmin konusu nedir? Filmdeki karakterler kim? Cevabı haberimizde..

 

Filmin yönetmen koltuğunda Canbert Yerguz oturuyor aynı zamanda da Burak Yerlikaya ile birlikte senaristliğini üstenlendi. Filmin konusu ise; Annesinin cenazesine katılmak için gittiği kasabada kendisini beklenmedik durumların içinde bulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Devlet memuru olan Mesut, annesinin ölüm haberini alır ve cenazesine katılmak için yıllar önce ayrıldığı, doğup büyüdüğü kasabaya geri döner. Annesine karşı son görevini yerine getirmek için kasabaya gelen Mesut'un aklındaki tek şey, bir an önce İstanbul'a dönüp yarım kalan gönül meselesini tamamlamaktır. Ancak işler Mesut'un planladığı gibi gitmez ve düşündüğünden daha fazla köyde kalmak zorunda kalır. Bu sırada kardeşi Musa yüzünden bir define kazısına katılan Mesut, kendisini türlü maceraların içinde bulur.
Filmde, Çağlar Çorumlu Mesut karakterine, Boran Kuzum  Musa karakterine, Aslıhan Gürbüz Niğde karakterine, Şükran Ovalı  Zehra karakterine, Hasibe Eren Nurdan karakterine  ve Serkan Keskin  Salih karakterine hayat vermektedir.

 

 


Etiketler: