728x90
Özcan Deniz Saldırıya Uğradığı Anı Anlattı

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz eski eşi Feyza Aktan'la mahkemesi hala devam ediyor. Şikayetçi olduğu eski eşi Feyza Aktan ile duruşması olan Deniz, duruşmaya katıldı. Mahkemeye çıkan Özcan Deniz ilk kez konuştu. Darp edildiğini söyleyen Deniz, duruşma salonunda ifade verdi.

 

Hürriyet Gazetessinin haberine göre;  Özcan Deniz, kendisine tokat atarak tişörtünü yırttığı iddiasıyla eski eşi Feyza Aktan’dan şikâyetçi olduğu davada ifade verdi. Özcan Deniz ifadesinde, “Feyza Aktan, üstümü başımı parçalamaya başladı. Yüzüme zarar vermek istedi. Kameraları fark ettiğinde ise kendisine saldırmam için beni tahrik etti. Kameralar olmasaydı daha fazla saldırıya uğrayacaktım. Amacım Feyza’nın sürekli ileri seviyeye taşıdığı şiddet eylemini yasalar dahilinde engellemek” dedi.

Şarkıcı Özcan Deniz, çocuğunu almak için gittiği sırada eski eşi Feyza Aktan’ın saldırısına uğradığını iddia ederek şikayetçi olmuştu. Feyza Aktan’ın kendisine tokat atarak tişörtünü yırttığını öne süren Soruşturmayı tamamlayan savcılık Feyza Aktan hakkında ‘kasten yaralama’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından 3 aydan 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açtı.

Duruşmaya gelmeyen tutuksuz sanıklar Feyza Aktan ile ablası Eda Aktan’ı ise avukatları temsil etti. Duruşmada ifade veren Özcan Deniz, “Olay tarihinde oğlumun velayet günü kanunen bendeydi. Çocuğum anaokuluna gidiyordu. Feyza Aktan, çocuğun okula gitmesiyle ilgili sorun yaratıyordu. O gün okuldan aradılar ve Kuzey’in okula gelmediğini söylediler. Ben de hem çocuğumu almak hem de bu konuyu konuşmak için eve gittim. Bana 'bekle' dediler. Yarım saat sonra çocuk hazırlanmamıştı. Ben de Feyza’ya çocuğun neden hazır olmadığını sordum” dedi.