728x90
Pandemi sonrası şirketlerden çalışanlarına zayıflama desteği

Dünyayı etkisi alan kovid 19 vürüsü ülkemizi 2020 yılından buyana ciddi bir şekilde ekonomik ve psikolojik olarak etkisi altına almıştır toplu yemek firmaları bu durumda müşterilerine daha iyi hizmetler verebilmek adına gıda güvenliği kurallarını oldukça arttırmış bulunmakta.

İnsana verilen önemli bir Catering firmalarından alınan kaliteli yemek hizmeti çalışanlar için önemli bir değer oluşturmaktadır. Yemek şirketleri her gün milyonlarca insanı doyurmaktadır. Ülkemizdede bu konuda başarılı bir çok firma bulunmaktadır sektör liderlerinden Avrasya Catering firmasının genel müdürü Mustafa TAPTIK' sektör hakkında düşüncelerini sorduğumuzda ; "biz gelişen dünya düzenine ayak uydurmaya çalışıyoruz tüm yönetim ekibimiz sektörün bütün gelişmelerini takip etmekte ve üretimde sürekli inavasyon çalışması yapmaktadırlar.Kaliteli yani sağlıklı yemek üretmek önceliğimizdir. Ayrıca Sektörede ihtiyaçlara göre yeni hizmetler sunuyoruz kişiye özel diyet yemek listeri hazırlayarak aşırı kilo alımının önüne geçecek sağlıklı menüler hazırlıyoruz" diye cevaplıyor.

Türkiyede hangi noktalara hizmet verebiliyorsunuz?

Mustafa TAPTIK; "Avrasya kurumsal yemek İstanbul'un geneline geniş servis ağı ile hizmet vermektedir Geniş filosundaki araçlarıımızda frigofirik sistemler ile günlük taze teslimat yapabilmekteyiz. Bir çok Catering Firmasının Network satış sisteminde Avrasya kurumsal olarak çok ilerisindeyiz. Seçkin referans yapısı ile her geçen gün güçlenerek büyüyen bir portföye sahip olan şirketimiz yeni deneyimler sunmak için çalışamlarına devam etmektedir."

 

Zayıflam desteğinden kastınız nedir?

Taptık; Üretim rasyonlarında birde diyet menülerimizi ekledik genç ve sağlıklı kalmak için sürdürülebilir bir diyet programı gerekliydi Şirketimiz bu menüleri diyetisyen uzmanlığında lezzetli ve sevecen hale getirmiştir. Kalorisi hesaplanmış programlı doğru reçeteleri ile üretilen lezzetli yemekleri Avrasya kurumsal tabldot yemek şirketinden kolaylıkla alabilirsiniz. Çalışanların yeme ihtiyaçlarını karşıladıkları alanlar genelde yüksek kalorili yemek üretmeye devam etmektedir bizler ise sektörün ihtiyacına cevap veren  yemek firmaları arasında lider konumdaki yerimizi korumayı 30 yılı aşkın tecrübesi ile korumaya çalışıyoruz.



Etiketler: