728x90
Rasim Ozan Kütahyalı ilk defa Buket Aydın'a açıkladı!

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düÅŸtü. "Daha önce söylememiÅŸtim" diyen Kütahyalı, Nagehan Alçı'nın o dönem hapse girebilme ihtimali olduÄŸunu dile getirdi.

 

 

 

Mynet'in haberine göre; Açıklamalarıyla zaman zaman gündem olan gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, Haber Global'de katıldığı "Yüz Yüze" programında çok konuÅŸulacak ifadeler kullandı. Gazeteci Buket Aydın'ın moderatörlüÄŸünü yaptığı yayında Kütahyalı, 2013-2016 yıllarındaki FETÖ ile mücadele sürecine deÄŸinirken aynı zamanda Nagehan Alçı'ya söylediÄŸi ifadeleri yayında hatırlattı.
Programın sunucusu Buket Aydın, Rasim Ozan Kütahyalı'nın "Türkiye'de iktidar muhalefet olayı feke" ÅŸeklindeki yazısını hatırlatarak, "Ne demek bu? Danışıklı dövüÅŸ bir durum mu olduÄŸunu düÅŸünüyorsunuz?" ÅŸeklindeki sorusuna ÅŸöyle yanıt verdi: Siyasette belli bir dönem Türkiye'de gerçek bir kavga vardı. 2007-2008'lerde, o dönemin Ak Parti iktidarıyla o dönemin askeri otoritesi karşı karşıyaydı. Askeri vesayetle bir kavga vardı. Çok çetin olaylar oldu Ergenekon, Balyoz olayları oldu. Olumlusuyla olumsuzuyla tam bir siyasi mücadele vardı. Referandum geldi, seçim geldi ve Tayyip Bey kazandı. Ben ona bir devrim oldu diyorum. Askeri vesayet yıkıldı. Sonrasında 2012'de Fetullahçıların yavaÅŸ yavaÅŸ Tayyip Bey'e ve genel olarak Türkiye'ye kumpası belirginleÅŸmeye baÅŸladı. 2013-2016 döneminde baÅŸka bir kavga vardı, dehÅŸetli bir kavga. Artık Fettulaçılarla sivil hükümetin, baÅŸta Tayyip ErdoÄŸan'ın liderliÄŸinde verdiÄŸimiz kavga, benim de aktif olduÄŸum. Hem birinci hem ikinci dönem aktifim ben, siyaseti damarlarımıza kadar yaÅŸadık. Hatta öyle bir nokta geldi ki, bunu daha önce söylememiÅŸtim. O dönem "Dört Bir Taraf" programı da çok popülerdi. Nagehan'ın programı. Nazlı Ilıcak-Nagehan kavgaları... Ä°lk aÅŸamada farklı bir programdı. Nazlı Ilıcak ile Nagehan aynı fikirde diye baÅŸlayıp, son iki senede ikisi sarasında kavgalar baÅŸladı. Kadri Gürsel de vardı. En son ben, hiç unutmuyorum 2014 ÅŸubat mart ayı. Program reyting rekoru kırıyor, aynı zamanda dehÅŸetli bir mücadele. Bu iÅŸ öyle bir yere gidiyor ki, her gün tapeler çıkıyor, dehÅŸet bir kavga, Fetullahçılar bütün kozalarını masaya koyuyorlar. Dedim ki ben Nagehan'a yayından önce oturuyorduk. 'Öyle bir hale geldi ki bu program ve Türkiye, bu iÅŸ sonunda ya sen ve Abdulkadir Selvi hapse gireceksin, ya Kadri Gürsel ile Nazlı Ilıcak. Öyle bir kavga... Hakkatten de öyle oldu. Sivil hükümet kazandı ve Kadri Gürsel ile Nazlı Ilıcak hapse girdi. Öyle bir kavgaydı. Åžimdi o günler geçti gitti. O sahte deÄŸil, o gerçek bir kavgaydı, gerçek bir mücadeleydi. Ä°ki taraftan birinin hapse gireceÄŸini ön gördüm.