728x90
Serenay’ın Yeni Aşkı Mert Demir Mi?

Müzik dünyasında sıkça karşılaşılan romantik hikayelerden biri daha gündeme geldi! Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısında Serenay Sarıkaya'nın back vokallik yaptığı ortaya çıktı!

 

Müzik dünyasında sıkça karşılaşılan romantik hikayelerden biri daha gündeme geldi! Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısında Serenay Sarıkaya'nın back vokallik yaptığı ortaya çıktı. Bu müzikal iş birliği, ikilinin arasındaki duygusal bağın filizlenmesine neden oldu ve birbirlerini tanıma aşamasında oldukları öğrenildi.

 

Hürriyet.com yazarı İsmail Bayrak'ın özel haberine göre, Serenay Sarıkaya, yoğun iş temposu nedeniyle aşka zaman ayıramadığını ifade etmişti. Ancak Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısına back vokallik yapması, duygusal bir bağın oluşmasına vesile oldu. Sarıkaya ve Demir, konu hakkında net yanıtlar vermemekte ve "Birbirimizi tanıma aşamasındayız" şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Ateşe Düştüm

 

Mert Demir, önce Mabel Matiz ile düet yaptığı "Antidepresan" şarkısıyla tanınmış ve şöhret basamaklarını hızla tırmanmıştı. Şimdi ise "Ateşe Düştüm" adlı şarkısıyla müzikseverlerden olumlu tepkiler alıyor.

 

Bu romantik müzikal iş birliğinin, ikilinin ilişkisini nasıl etkileyeceği merak konusu olurken, ilerleyen günlerde bu konuda daha fazla detay ortaya çıkabilir.