728x90
Tolgahan Sayışman'dan Anlamlı Hareket!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'dan anlamlı hareket huzurevi sakinleriyle yeni filmi 'Aynasız Haluk'u izledi. 'Güzel vakit geçirmek büyüklerimizin ihtiyacı...' diyen Sayışman, daha sık buluşucaklarını dile getirdi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tolgahan Sayışman samimi açıklamalarda bulundu.

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Tolgahan Sayışman, önceki gün huzurevi sakinleriyle beraber görüntülendi. Sayışman, hem rol alıp hem de yapımcılığını üstlendiği 'Aynasız Haluk' filmini sinemada bir salon kapatarak, huzurevi sakinleriyle beraber izledi. Keyif dolu iki saat geçiren ünlü oyuncu, film sonrası huzurevi sakinleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmedi. Muhabirlerin sorularını da yanıtsız bırakmayan Tolgahan Sayışman, "Filmden ziyade güzel bir aktivite olsun istedim büyüklerimiz için. Malum pandemiden çıktık... Farklı yerlerde, güzel vakit geçirmek en çok büyüklerimizin ihtiyacı... Sözleştik, kendileriyle bu buluşmaları sıklaştıracağız" açıklamasını yaptı.

Öte yandan yapımcılığa soyunan Tolgahan Sayışman'a muhabirler, geçtiğimiz aylarda, "Yapımcı olarak eşiniz Almeda Abazi'ye de bir rol verir misiniz?" sorusunu yöneltmişti. Ünlü oyuncu, "Neden olmasın? Eğer isterse olur" açıklamasını yapmıştı. Abazi ise, "Ben oyunculuğu bıraktım. Zaten evlenmeden önce iki ya da üç projede yer almıştım. Evlendikten sonra tamamen bıraktım" demişti. Sayışman da bunun üzerine, "Olayın benimle bir ilgisi yok. 'Tolgahan istemiyor' gibi yorumlar yapılmasın" şeklinde konuşarak, gülmüştü. Çocukları hakkında da konuşan çift, "Efehan çok yaramaz gerçekten. O bizi biraz yoruyor. Aslında ben de, Tolgahan da çocukluğumuzda biraz uysaldık ama Efe aşırı yaramaz" ifadelerini kullanmıştı.