728x90
Türkiye’nin 1 Numaralı Kitap - Müzik - Hobi Markası Seçildi!

Kültür, sanat ve eğlence dünyasını tek çatı altında birleştiren D&R, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen “AVM’lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markalar” araştırmasında, “Kitap-Müzik-Hobi” kategorisinin birincilik ödülünü aldı.

 

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Research Company tarafından bu yıl 13'üncüsü gerçekleştirilen "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen ve Tercih Edilen Perakende Markalar’’ araştırmasının sonuçları belli oldu. 25 farklı ilde yaklaşık 2 bin 400 kişi ile yüz yüze görüşme metoduyla yapılan araştırmanın sonuçlarına göre, 19 farklı kategoride en beğenilen markalara ödülleri verildi. Araştırma kapsamında, kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, 1 Numaralı Kitap - Müzik - Hobi markası seçildi. 

 

"İlk mağazamızı açtığımız günün üzerinden 25 yıl geçti"

 

Konu hakkında açıklama yapan D&R Genel Müdürü Dr. Mustafa Altındağ  “İlk mağazamızı açtığımız günün üzerinden 25 yıl geçti. Kısa sürede Türkiye’nin en büyük kültür, sanat ve eğlence platformlarından biri olduk. Türkiye’de 51 şehirde bulanan 220 mağazamızla bugün kültür sanat tutkunlarının 1 numaralı buluşma noktasıyız. Türkiye’nin farklı şehirlerinde açtığımız mağazalarımızda kitaptan müziğe, filmden elektronik ürünlere, oyundan hobiye, hediyelik eşyadan kırtasiyeye kadar geniş bir yelpazede eğlence ve kültür ürünlerini meraklılarıyla buluşturuyoruz. İşimizin kalbine müşterilerimizi koyarak ve her yıl bir önceki yılın başarılarını katlayarak yolumuza devam ediyoruz. Bu başarıda katkısı olan D&R’daki çalışma arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza ve bizi 1 numara seçen müşterilerimize teşekkürler” dedi. 



Etiketler: