728x90
Yavuz Bingöl, Genç Aşkıyla Evlendi! Nikah Şahidi Şaşırttı

Türkücü Yavuz Bingöl ve sevgilisi Nilşah Ağaoğlu, uzun süredir devam eden ilişkilerini evlilikle taçlandırmaya karar verdi. Çiftin nikah şahitleri ise merak uyandırdı.

Dördüncü Evlilik İçin Tarih Belirlendi

Yavuz Bingöl, daha önce üç kez evlenmişti. 2015’te şarkıcı Öykü Gürman ile evlenen Bingöl, 2016 yılında boşanmıştı. Şimdi ise Nilşah Ağaoğlu ile dördüncü evliliğini yapmaya hazırlanıyor. Çift, 6 yıllık ilişkilerini 25 Ekim’de Ayvalık’ta gerçekleştirecekleri nikah töreniyle resmiyete dökecek.

Nikah Şahitleri Belli Oldu

Yavuz Bingöl’ün nikah şahidi, yakın arkadaşı Oktay Kaynarca olacak. Nilşah Ağaoğlu’nun nikah şahidi ise ünlü şarkıcı Elif Buse Doğan olarak belirlendi.

Yaş Farkı ve Bingöl’ün Açıklamaları

Yavuz Bingöl, Nilşah Ağaoğlu ile olan ilişkisi hakkında yaş farkı konusunda açıklamalarda bulunmuştu. Bingöl, “Tanıştığımızda Nilşah 23 yaşındaydı, ben ise 43 yaşındaydım. Şu an Nilşah 38 yaşında, ben ise 59. Uzun yıllardır birlikteyiz ve bu süre zarfında birçok şeyi paylaştık. Nilşah’ın işime olan katkıları büyük. Evlilik planlarımızı da bu uzun yolculukta adım adım gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.